Miksi Bank24 on ainutlaatuinen?

 
Liiketoimintamallimme on hyvin yksinkertainen – autamme ihmisiä säästämään rahaa heidän henkilökohtaisessa taloudessaan, olipa kyseessä sitten laina, investointi tai sijoitus.
Bank24.fi-sivustolla näet, mistä saat parhaan koron riippumatta siitä, onko kyseessä laina, säästäminen tai investoinnit. Kaikki Suomen pankit ovat mukana, ja juuri tästä johtuen Bank24 on ainutlaatuinen tämän päivän markkinoilla. Vertaamme luottolaitoksia ja pankkeja 18 eri yksityisen rahoituksen segmentissä.
 
Bank24 listaa yritykset laskevassa järjestyksessä, jossa yritys, jolla on paras todellinen vuosikorko, on listan kärjessä. Asiakkaan kannalta on tärkeää nähdä kokonaiskustannukset, eikä ainoastaan houkuttelevia rahasummia hyvillä koroilla, kuten jotkut yritykset esittävät.
 
Keitä me olemme?
Bank24 on verkkoviestintäyhtiö Turneround Webb AB:n omistama ja ylläpitämä. Jonas Larsson ja Emma Larsson ylläpitävät ja kehittävät sivustoa jatkuvasti – Emma on laatu- ja sisältövastaava. Emmalla on kirjoittajatausta, johon yhdistyy hänen suuri kiinnostuksensa henkilökohtaiseen talouteen.
 
Tuloksena Emma tarjoaa kävijöillemme perusteellisia artikkeleita ja päivityksiä.
Jonas on yrityksen toimitusjohtaja ja Bank24:n vastaava julkaisija. Hänellä on vankka Internet-tausta, ja hän on kehittänyt muun muassa kuluttajavertailuja useita vuosia ja ollut aktiivinen rahoitusmarkkinoilla jo 15 vuoden ajan.
 
Linkitä sivuillemme
Mikäli haluatte linkittää sivuillemme, löydätte kuvamateriaalia täältä.
Mainosta
Lisätietoa mainostamisesta bank24:n sivuilla saat täältä.
 
Periaatteemme ja tavoitteemme
Bank24-sivustolta löydät parhaat hinnat tai korot yksityisille rahoituspalveluille. Me emme ainoastaan listaa yrityksiä, jotka maksavat meille, vaikka tietyt verkkosivuillamme näkyvistä yrityksistä tukevatkin Bank24-sivustoa. Listaamme kaikki yhtiöt, jotta kävijämme saavat oikeudenmukaisen kuvan hinta/korkotasosta.
 
Säästä aikaa ja rahaa. Kaikki Suomen pankit koottuna yhteen paikkaan.
Me Bank24:llä olemme riippumattomia ja puolueettomia. Kaikki hintavertailumme näytetään täysin puolueettomasti, sillä emme salli sponsoroituja listauksia verkkosivuillamme – todellinen vuosikorko määrittelee järjestyksen.
Palvelu on täysin maksuton.
Tavoitteenamme on, että kaikki Suomen pankit ja luottolaitokset ovat mukana vertailussamme. Kaikki tämä siksi, että kävijämme saisivat oikeudenmukaisen vertailun yksityisistä rahoituspalveluista.
Annamme sinun hallita henkilötietojasi. Emme koskaan pyydä henkilökohtaisia tietoja, kun käytät Bank24.fi-tiliä.

Toivomme, että pidät palvelustamme ja löydät parhaan koron!
 
Sponsorointi-Hyväntekeväisyys
Bank24 tukee muutamia organisaatioita. Vuosina 2015-2016 olemme lahjoittaneet rahaa tai sponsoroineet seuraavia organisaatioita: SOS-lapsikylät, Lasten syöpäsäätiö, Hjärtebarnsförbundet sekä Svenska Freds. Bank24 tukee myös valittuja urheiluseuroja.

Bank24.fi
Turneround Webb AB
Nohabgatan 11D
46153 Trollhättan
Org: 556929-7905
 


info(snabel)bank24.nu